Εξοικονομηση Κατ’Οικον

Εξοικονομηση Κατ’Οικον

8 Mar, 2017
admin
No Comments

eksoikonomw2eikona1

 

 

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙKON                        16/3/2017

Η προκήρυξη του νέου προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» συνολικού προϋπολογισμού 400 εκατ. ευρώ είναι πρό των πυλών.Οι επιλέξιμες παρεμβάσεις που μπορούν να επιδοτηθούν πρόκειται να είναι: η αντικατάσταση κουφωμάτων, λέβητας και εγκατάσταση φυσικού αερίου, θερμομόνωση κελύφους, ηλιακός θερμοσίφωνας, τέντες, σίτες κλπ.

ESPA2

Τα χρήματα του προγράμματος είναι περιορισμένα και η διαδικασία υποβολής φακέλου για επιδότηση είναι μια χρονοβόρα διαδικασία!!!  Αναλαμβάνουμε  ΔΩΡΕΑΝ την δημιουργία φακέλου σας ώστε να συγκεντρωθούν αρκετά από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και μόλις εκδοθεί η προκύρηξη του προγράμματος να λάβει άμεση προτεραιότητα η αίτησή σας. Προνοήστε από τώρα και κερδίστε ΧΡΟΝΟ και ΧΡΗΜΑΤΑ. Για περισσότερες πληροφορίες: 2310-424219, κιν. 6944-722647, email: efkarpidis1@yahoo.gr, fax: 2310-425018, facebook: www.facebook.com/efkarpidi 

 

ipsos_epidothshsΙδιοκτήτες με οικογενειακό εισόδημα έως 45.000 ευρώ θα έχουν δικαίωμα υπαγωγής για επιδότηση έως 70% ανάλογα με το εισόδημα και τον αριθμό των προστατευόμενων μελών και άτοκο τραπεζικό δάνειο για το υπόλοιπο ποσό, του οποίου το επιτόκιο χρηματοδοτείται 100% από το ΕΤΕΑΝ, εφόσον οι δικαιούχοι το επιθυμούν, με ανώτατο επιλέξιμο προϋπολογισμό εργασιών μέχρι 250€/τ.μ.  με ανώτατο όριο τις 25.000 ευρώ.

 

pososta_epidothsewn

Διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις: α) Προετοιμασία φακέλου για απόκτηση σειράς προτεραιότητας στο νέο πρόγραμμα, β) Διεκπεραίωση ενεργειακών επιθεωρήσεων, γ) Σύμβουλοι έργου ΔΩΡΕΑΝ για την καλύτερη υλοποίηση του προγράμματός σας, δ) Προετοιμασία οικονομικών προσφορών και υλοποίηση των παρεμβάσεών ενεργειακής αναβάθμισης του ακινήτου σας με τα εξειδικευμένα συνεργεία που διαθέτουμε. Ενδεικτικά έργα που έχουμε αναλάβει: =>Photo Gallery=>Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων.